Ahmat Edustus

Haukiputaan Ahmojen Edustusjoukkue
Haukiputaan Ahmojen Edustusjoukkue
Haukiputaan Ahmojen Edustusjoukkue

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Haukiputaan Ahmojen Edustusjoukkuetta tukemassa kaudella 2023-2024

Sponsori - Haukiputaan Ahmojen Edustusjoukkue

Rantapohja

Alun kahdesta työntekijästä Rantapohjan henkilökunta on kasvanut moninkertaiseksi.  Vuodesta 1969 aina vuoteen 2001 saakka yhtiön toimitusjohtajana toimi Erkki Rauhala. Vuoden 2001 lokakuusta lähtien Rantapohja Oy:tä luotsasi Pentti Savaloja. Vuoden 2015 kesällä ruoriin tuli Pekka Keväjärvi. Toimitusjohtajan ja päätoimittajan tehtävät yhdistettiin, ja Keväjärvi on myös lehden päätoimittaja. 

Aiemmin lehden päätoimittajana työskenteli pitkään Vieno Väliahde. Lokakuusta 2007 kesään 2015 asti tehtävässä toimi Juha Virranniemi. Yhtiön hallitukseen kuuluu 5 varsinaista ja 2 varajäsentä. Hallituksen puheenjohtajana on vuodesta 2013 toiminut Keijo Kauppila.

Rantapohja on Pohjois-Suomen tilatuin paikallislehti. Se ilmestyy kaksi kertaa viikossa. Ilmestymispäivät ovat tiistai ja torstai.

Sponsori - Haukiputaan Ahmojen Edustusjoukkue

Musavintti

Biljardi, karaoke (iskelmä&rock), bändejä, tsekkaamisen arvoinen oluttölkki-kokoelma ja muuta ajan viihdettä, unohtamatta hyvää seuraa!

Sponsori - Haukiputaan Ahmojen Edustusjoukkue

Priimatyö

Priimatyö Oy tuottaa laadukkaan, rehellisen ja aina paikallisen palvelun, kun tarvitset tekijän kylpyhuoneremontille, saunaremontille, muun märkätilan remontille tai uudiskohteen märkätilojen rakentamiselle. Palvelemme kaikissa kohteissa, oli kyseessä yksittäinen kylpyhuoneremontti tarve, taloyhtiön kylpyhuoneremontti tarve tai uudiskohteen märkätilojen rakentaminen. Toimitamme myös isot märkätila urakoinnit rakennuttajille sekä taloyhtiöille. Toimimme tällä hetkellä Oulun, Tampereen ja Jyväskylän talousalueilla. Kylpyhuoneisiin toteutamme perinteisen laatoituksen lisäksi myös massalattiat, kuten akryylibetoni tai polyuretaani. Lisäksi toteutamme urakkaan kuten kylpyhuoneremonttiin usein liittyvät LVI- ja sähkötyöt. Hallitsemme myös rakenteiden kuivatuksen sekä vahinkosaneerauksen.

Sponsori - Haukiputaan Ahmojen Edustusjoukkue

WebKar

Palveluperiaatteenamme on palvella varsinkin pieniä ja keskisuuria yrityksiä matalalla hintatasolla, mutta laatu edellä. Yrityksen perustaja ja ainoa työntekijä on Joni Karjalainen, jolla on kohta 10 vuoden kokemus eri markkinointitöistä.

 

Mainostoimisto WebKarilla on tarjolla monipuolisia palveluita, jotka kattavat niin nettisivujen suunnittelun ja toteutuksen kuin hakukoneoptimoinnin. Meidän tavoitteena on auttaa asiakkaitaan parantamaan näkyvyyttään ja saamaan lisää asiakkaita verkossa. WebKarilla on vahva osaaminen digitaalisen markkinoinnin alalta ja yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään osaamistaan.

Sponsori - Haukiputaan Ahmojen Edustusjoukkue

K-Market Martinniemi

K-Market Martinniemi on elintarvikekauppa Haukiputaan Martinniemessä.

K-Market Kello

K-Market Kello on elintarvikekauppa Haukiputaan Kellossa.

Studio Salama

Studio Salama toteuttaa valokuvauksia pitkällä ammattitaidolla Oulun seudun alueella ja suuremmissa kuvauksissa ympäri Suomen.
 
Valokuvausten lisäksi palveluihin kuuluu myös tulostuspalvelut, kuten pienet esitteet, lehtiset, valokuvat ja suurtulosteet ulko- ja sisäkäyttöön.

Alppilan Katsastus

Oulun Alppilasta löytyvä Alppilan Katsastus on monipuoliset palvelut tarjoava katsastusasema, jonka päivittäisessä työssä näkyy aito asiakaslähtöisyys, palvelun laadukkuus sekä kilpailukykyinen hintataso.
 
Tälle katsastusasemalle voit ajaa myös ilman ajanvarausta!
 
Yrityksen palveluista löytyy niin määräaikaiskatsastukset, kuin jälkitarkastukset, muutoskatsastukset, rekisteröintikatsastukset kuin rekisteröintipalvelutkin.
Sponsori - Haukiputaan Ahmojen Edustusjoukkue

Kirpputori Timantti

Kirpputori Timantti on näpsäkkä valinta sinulle tarpeettoman tavaran myyntiin Oulussa. Kirpputorillemme löydät helposti, sillä sijaitsemme aivan Oulun keskustan lähettyvillä, Pateniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella ja pysäköintimahdollisuuksien äärellä. Kirpputorillamme siis myyt ja ostat itsellesi tarpeettomat tai tarvittavat tavarat edullisesti ja ekologisesti. 

Värisilmä Haukipudas

Värisilmä on Suomen johtava sisustuksen pintamateriaaleihin erikoistunut ketju, joka haluaa parantaa suomalaisten kotien ja julkisten rakennusten viihtyisyyttä ja arvoa laadukkailla pintamateriaaleilla ja erikoisliikkeen palvelulla.

Säästökuoppa Haukipudas

Haukiputaan Säästökuoppa on perinteinen pohjoissuomalainen halpakauppa, josta löydät laajan valikoiman tuotteita elintarvikkeista kodin rautaan – aina todella kilpailukykyiseen hintaan!

Kuljetus Kadenius

Kuljetus Kadenius tarjoaa laadukkaat kuljetuspalvelut jo vuodesta 2010.

Kuksa Media

Kuksa Media tarjoaa kattavat palvelut markkinointiin.

Palveluista löytyy sisällöntuotantoa, verkkosivuja sekä valo- ja videokuvauksia.

FasterSkating

FasterSkating auttaa pelaajaa löytämään juuri hänelle oikean mallisen ja oikein teroitetut terät.

Oulun Kosteustutkimus

Oulun Kosteustutkimus on Oululainen yritys, joka hoitaa vesivahinkoasiat kokonaisvaltaisesti, tarkasti ja ammattitaidolla ensiavusta korjausrakennukseen ja loppukatselmukseen asti yli 20 vuoden kokemuksella.

SR-Kiinteistöhuolto

SR-Kiinteistöhuollolta löydät kattavat kiinteistö- ja jätehuollon palvelut vankalla kokemuksella!

Yritys tarjoaa monipuolisia kiinteistöjen ylläpitopalveluja Haukipudas-Oulu alueella palveluihin kuuluen mm. liike- tai asuinkiinteistöjen lämpö- ja sähkölaitteiden ylläpidon ja säätämisen, sekä ulkoalueiden huoltotehtävät kuten hiekoitushiekan poistot, siivoustyöt ja viheralueiden hoitotehtävät.

SR-Kiinteistöhuolto on kiinteistöjen ylläpidon asiantuntija Oulu-Haukipudas alueella. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut liike- ja asuinkiinteistöille, sisältäen niin sisä- kuin ulkotilojen huollon, teknisen valvonnan, viher- ja talvikunnossapidon sekä korjaus- ja rakennustyöt. Luotettavaa ja monipuolista palvelua kiinteistösi kaikkiin tarpeisiin.

Lue lisää kiinteistöhuollon palveluista:
https://sr-kiinteistohuolto.fi/kiinteistohuolto/

Jätehuoltotyöt löydät SR-Kiinteistöhuollolta yli 50 vuoden kokemuksella. Jätehuollon palveluihin kuuluvat yksityisten ja yritysten jäteastioiden tyhjennykset, vaihtolavapalvelu ja sakokaivojen tyhjennykset.

Lue lisää jätehuollon palveluista:
https://sr-kiinteistohuolto.fi/jatehuolto/


Ota yhteyttä SR-Kiinteistöhuoltoon:
toimisto@sr-kiinteistohuolto.fi
08 5400 409